Over ons

Brainycloud Marketing & Design

We zijn geen marketingkantoor met een salesinstelling. We verkopen geen producten, we denken mee met de klant en willen een doel bereiken. Terug naar de essentie van marketing dus.

Brainycloud gelooft in operationele, creatieve en zelfstandige mensen die zichzelf blijven pushen om buiten de gebaande paden te denken en nieuwe wegen in te slaan. Voor ons geen lange meetings, procedures en hokjes-denken, maar mensen die verantwoordelijkheid nemen, bereikbaar zijn en snel leveren. We luisteren naar de klant, maar zijn wel altijd een beetje eigenwijs. We willen namelijk het beste. Daarom stellen we vragen, houden we brainstormsessies, en komen we met creatieve en kosteneffectieve oplossingen.

Missie & Visie

Do things that matter. Ofwel, doe dingen die écht van belang zijn. We zullen onze klanten niet onnodig in de kosten jagen en we maken alle activiteiten die we ondernemen zo meetbaar mogelijk.

We werken transparant en streven naar een zekere mate van perfectie in alles wat we doen. Wel zijn we eigenwijs, we houden van efficiëntie en zullen zaken waar we geen vertrouwen in hebben niet uitvoeren. De klant vragen wat hij wil heeft geen zin en om succesvol te zijn, moeten we af van het hokjes-denken.

Marketing & Design

Marketing omvat alle activiteiten die een onderneming onderneemt (of zal moeten ondernemen) om een product, dienst en tegenwoordig ook merk, in de ogen van de afnemers, een bepaalde waarde te geven.

Wat we doen, hangt dus af van jouw uitgangssituatie, jouw gewenste situatie en je eventuele probleem. Er bestaan geen kant-en-klare oplossingen, hoe graag we die ook zouden verkopen. Afhankelijk van de uitdaging van jouw bedrijf maken we een korte analyse, bespreken we de opties, zoeken we de juiste tools en zetten we alles op alles om jouw doelstellingen te bereiken.

MARKETING DESIGN
+2155
PROJECTEN VOLTOOID

+120
TEVREDEN KLANTEN

+418
AANTAL PIZZA'S

MARC ROODVELDT

marketing manager

TIM TRINH

marketing manager

MALIKA SCHEUERMAN

designer

MARK JANSE

junior designer